0492-250 05

Jobba hos oss

Älö Trä Vimmerby AB tillverkar prefabricerade småhus och komponenter till trähusproducenter samt toalett- och serviceanläggningar till offentliga miljöer. Vi är idag drygt 20 anställda men befinner oss i en expansiv tillväxtfas och behöver därför förstärka vår organisation med yrkesarbetare.
Träindustriarbetare
Älö Trä Vimmerby AB jobbar ständigt med att förbättra verksamheten för att erbjuda kunder bra kvalitet och en bra arbetsmiljö för våra anställda. Nu söker vi nya medarbetare, till vår fabrik i Vimmerby.

Vi söker dig som trivs att jobba i en industriell tillverkningsprocess där du ständigt är med och förädlar processen till det bättre. Vår tillverkning är orderstyrd från kund och visualiseras med hjälp av läsplattor i produktionen. Du kommer att få jobba i ett företag med framåtanda, med faktabaserade beslut som grund i det dagliga arbetet. Du är en person som har social kompetens och tycker om nya utmaningar. Viktigt att du är positiv till samarbete, förbättringsarbete och en miljö i förändring och gärna med ventilations- och vvs kunskap.
Urval sker löpande

Arbetslivserfarenhet
Träindustriarbetare/snickare

Utbildning
Gymnasialutbildning – tillverkning
Ritningsläsning

Språkkrav
Svenska

Meriterande
Truckvana
Utbildningsbevis, säkra lyft
Ventilation
VVS-teknik

Körkort B

Referenser lämnas på begäran

Vi avböjer erbjudande från bemanningsföretag

Kontaktinformation
Produktionschef Morgan Svensson
e-post morgan.svensson@alotra.se

Älåkragatan 7
598 40 VIMMERBY
Tfn 0492-25005
info@alotra.se

Klicka här eller dra filer till den här ytan för att ladda upp. Du kan ladda upp max 5 filer.