Jobba hos oss

Vår framgång beror på våra medarbetares trivsel och inställning till arbetet. Vi har en platt organisation som skapar ansvar och engagemang. Hos oss hittar du ett utvecklande och varierande arbete.
Vi synliggör vår verksamhet i form av arbetsflöden, processer. Det gemensamma målet är att uppfylla krav och förväntningar hos företagets olika intressenter – kunder, medarbetare, myndigheter, ägare med flera.

I varje process identifierar vi vilka kompetenser som krävs för ett kvalitetssäkert resultatet - Att rätt sak blir utförd på rätt sätt i rätt tid. Att jobba hos Älö Trä innebär stimulerande och utmanande arbetsuppgifter och personlig utveckling. 

Vi är i en stark tillväxtfas och behöver förstärka vår organisation vid vår produktionsanläggning i Vimmerby. Därför söker vi:

Snickare/ Träindustriarbetare

Är du snickare/träarbetare och trött på kalla vintrar ute på bygget eller att ligga borta i veckorna?
Älö Trä erbjuder dig en fast arbetsplats under tak, året runt, i sköna Småland. Vi söker dig som brinner för träproduktion och teamarbete och som vill vara med på vår expansiva resa. 

Älö Trä tillverkar prefabricerade småhus och komponenter till trähusproducenter samt sanitetsanläggningar till offentliga miljöer. Vi är idag ca 40 anställda och befinner oss i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vår organisation med yrkesarbetare. 

Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet för att erbjuda våra kunder bra kvalitet och våra anställda en bra arbetsmiljö. Nu söker vi flera nya medarbetare, även seniorer, till vår fabrik i Vimmerby. Vi söker dig som är positiv till teamwork, förbättringsarbete och en miljö i förändring och gärna med el- och vvs kunskap. 

Minimikrav: 
Erfarenhet inom träproduktion, Ritningsläsning, Svenska/Engelska

Meriterande är:
Bygg- och anläggningsutbildning, träarbetare, träindustri, truckkort, säkra lyft-utbildning, el- och vvskunskap. 

Vid frågor, kontakta: info@alotra.se  eller tfn 0492-25005
Intresserad? Skicka CV med personligt brev och referenser. 

Lön enligt kollektivavtal

Adress till Älö Trä AB
Älåkragatan 7, Vimmerby
Postadress
Älö Trä AB
Box 17
59821 VIMMERBY