Jobba hos oss

Vår framgång beror på våra medarbetares trivsel och inställning till arbetet. Vi har en platt organisation som skapar ansvar och engagemang. Hos oss har du stora möjligheter till ett utvecklande och varierande arbete.
Vi har synliggjort vår verksamhet i form av arbetsflöden, som vi kallar processer. Det gemensamma huvudmålet för samtliga arbetsflöden/processer är att uppfylla kraven och förväntningarna hos företagets olika intressenter – främst vår kund, men även medarbetaren, myndigheterna, ägarna med flera.

I varje process har vi identifierat vilka kompetenser som krävs för att kvalitetssäkra resultatet, att rätt sak blir utförd på rätt sätt i rätt tid. Att jobba hos Älö Trä ger stimulerande och utmanande arbetsuppgifter med möjlighet till personlig utveckling. 

Vi är i en stark tillväxtfas och behöver förstärka vår organisation vid vår produktionsanläggning i Vimmerby. Därför söker vi:

Snickare/ Träindustriarbetare

Är du snickare/träarbetare och trött på kalla vintrar ute på bygget eller att ligga borta i veckorna?
Älö Trä erbjuder dig en fast arbetsplats under tak, året runt, i sköna Småland. Vi söker dig som brinner för träproduktion och teamarbete och som vill vara med på vår expansiva resa. 

Älö Trä tillverkar prefabricerade småhus och komponenter till trähusproducenter samt sanitetsanläggningar till offentliga miljöer. Vi är idag ca 40 anställda och befinner oss i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vår organisation med yrkesarbetare. 

Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet för att erbjuda våra kunder bra kvalitet och våra anställda en bra arbetsmiljö. Nu söker vi flera nya medarbetare, även seniorer, till vår fabrik i Vimmerby. Vi söker dig som är positiv till teamwork, förbättringsarbete och en miljö i förändring och gärna med el- och vvs kunskap. 

Minimikrav: 
Erfarenhet inom träproduktion, Ritningsläsning, Svenska/Engelska

Meriterande är:
Bygg- och anläggningsutbildning, träarbetare, träindustri, truckkort, säkra lyft-utbildning, el- och vvskunskap. 

Vid frågor, kontakta: info@alotra.se  eller tfn 0492-25005
Intresserad? Skicka CV med personligt brev och referenser. 

Om lön
Enl. kollektivavtal

Adress till Älö Trä AB
Älåkragatan 7, Vimmerby
Postadress
Älö Trä AB
Box 17
59821 VIMMERBY