Gudrun Allmän

Gudrun Allmän paketNYHETER

När kyrkorådet i Väskinde församling på Gotland insåg att turistbussar och andra besökare till 1200-talskyrkorna i Bro, Bäl och Väskinde behövde en komfortabel toalettmiljö valde man att installera Gudrun Allmän på dessa platser. Lagom till midsommar 2013 kunde toaletthusen öppnas.

 

Toalettanläggningen Gudrun Allmän är en nyckelfärdig sanitetsanläggning för allmänna platser t.ex. badplatser, hembygdsgårdar, naturreservat eller offentliga torg.

Toaletterna är vandaltåliga och vi jobbar hårt med att toaletterna ska smälta in i miljön de placeras i och inte sticka ut eller förstöra omgivningen.

Vi har levererat toaletter för både stadsmiljöer och naturreservat och vet vikten av ett genomarbetat yttre som inte bara står emot alla slitningar som en offentlig toalett får utstå utan även att byggnaden smälter in i miljön.

Gudrun Allmän är en toalettanläggning som är tillgänglighetsanpassad och utformad enligt Boverkets krav i BFS 2011:5. Den är även miljövänlig, miljöeffektiv och har låga drift- och underhållskostnader, precis vad man förväntar sig av en modern sanitetsanläggning.

Vill du veta mer om Gudrun Allmän eller har frågor som du inte hittar svar på här på sidan? Maila då oss eller ring på 0492-250 05.GRUNDPAKET

Toaletthuset Gudrun Allmän 
Golvyta 2,2x2,2 m, trallgolv i lärkträ. Tak belagd med takpapp, innertak i pärlspont. Ytterpanel med springläkt, innerpanel i pärlspont, dörr med wc-lås

Standardfärger: Falu rödfärg med vita knutar; invändigt: vit lasyr, (andra färger som tillval). Toalettbyggnaden levereras monterad.

 

Utrustning

Toalettstolen Nödig

Komposteringspaket Mulltvåan
Paketet består av toalettstolen Nödig, 2 st nedfällbara armstöd samt en typgodkänd urinseparerande slamtank. I tanken, med volym ca 1,5 m3, separeras fekalierna från vätskan, vilket innebär att den karaktäristiska latrinlukten elimineras.

Hygienpaket I paketet ingår tvålautomat, toalettrullehållare inkl. toarulle, handdukshållare inkl. pappershanddukar, papperskorg för pappershanddukar samt sanitetspåshållare 

utedass gudrun rasta

Ramp-paket Paketet består av ett vilplan 1,8x1,8 m med avåkningshinder och ramp med bredd 1,3 m och avåkningshinder. Lutningen på rampen ska vara högst 1:20. Materialet i vilplan och ramp är lärkträ.